Personvern

Sist oppdatert: 12.12.23
Teleservice AS, heretter Teleservice, er opptatt av å ivareta ditt personvern. 
Din tillit til Teleservice er viktig for oss.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere.

1. Innledende bestemmelser

Denne personvernerklæringen gjelder for selskapet Teleservice AS, org. nr. 957502849.

2. Derfor lagrer vi informasjon

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

1. For målretting og fjerning av produkter og innhold som er relevant/irrelevante for deg.
2. Utvikle og forbedre vårt nettsted ved å forstå hvordan brukeratferd.
3. Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
4. For å verifisere personer som kjøper eller henvender seg om produkter, eller ønsker kommunikasjon med oss.
5. For å kunne levere eller sende ut produkter.
6. For å kunne kommunisere med våre kunder.

3. Dette bruker vi ikke informasjonen til

All informasjon, som for eksempel påmelding med e-post til nyhetsbrev/tilbud/rabatter eller kjøp/henvendelser av/om produkter, er frivillig. Informasjonen du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker produkter, tilbud, rabatter, relevant informasjon og gode opplevelser hos Teleservice.

Tredjeparter (som Google Analytics) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på hvordan du benytter Teleservice.no. Teleservice er pliktig til å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk.

4. Slik samles opplysningene inn

Innsamling ved utfylling av skjemaer eller kjøp/henvendelse om produkter
Ved påmelding til nyhetsbrev, opt-in for tilbud/rabatt eller forespørsel/kjøp av produkter på vårt nettsted kan våre brukere bli bedt om å oppgi navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer.

Vi lagrer ikke betalingsopplysninger.

Data vi trenger, henholdsvis navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer, blir lagret i våre databaser i 5 år. Vi benytter denne dataen for å kunne levere produkter, til nyhetsbrevsutsendelser, og til å gi tilbud og rabatt.
Teknisk informasjon og nettverkskommunikasjon
Vi registrerer teknisk informasjon om din enhet, operativsystem og aktive applikasjoner.
Informasjon om posisjon
Vi registrerer IP-adresser samt posisjonsdata via Google Analytics.
Aktivitet og atferd
Vi registrerer aktivitets- og atferdsdata for å utvikle vårt nettsted til å være mest mulig brukervennlig for våre kunder. Opplysninger som lagres kan være bruksmønster, demografiske data, hvilke produkter du har henvendt deg om, og andre opplysninger om brukeradferd.
Dersom du har gitt ditt samtykke, vil opplysningene dessuten kunne danne grunnlag for å sende deg informasjon, nyheter og tilbud fra Teleservice.

5. Informasjon som lagres lokalt

Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i nettleser. Disse brukes til analyseformål for å se hvor mange unike lesere som besøker nettstedet vårt, og til annonseformål.

Vi inkluderer også elementer fra Facebook, Youtube og Instagram, som laster sine egne informasjonskapsler som lesere har på disse tjenestene fra før.

6. Hvordan gjør vi automatisk innsamling

Teleservice.no bruker Google Analytics for å hente inn data om hvordan våre brukere benytter seg av nettstedet. Vi anerkjenner at ikke alle våre brukere ønsker dette i henhold til eget personvern og i henhold til personvernreglement i Norge. Vi har derfor satt opp muligheten til å godta bruk av Google Analytics eller ikke godta. Om du velger å godta Google Analytics vil vi få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved at vi lærer hvordan nettstedet kan forbedres. Om du ikke velger å godta Google Analytics blir Google Analytics blokkert på din nettleser og vi mottar ikke data om hvordan du benytter nettstedet.
For å gi deg best mulig opplevelse har vi valgt fra start av, uavhengig om du har godtatt å bruke Google Analytics eller ikke på vårt nettsted å anonymiser eller deaktiver sporing av personlige data.

- Anonymiserer IP-adresser på alle Google Analytics-, e-handel- og skjemasporingsregistreringer.

- Deaktivert UserID-sporing på Google Analytics, e-handel, skjemasporing og UserID-dimensjonen, i tillegget Custom Dimensions.

- Deaktiverer forfattersporing i tillegget Custom Dimensions.

- Aktiverer ga()-kompatibilitetsmodus

- Deaktivert demografi- og interesserapporter for remarketing og annonseringssporing på Google Analytics-registreringer.

7. Informasjon fra andre kilder /tredjeparters bruk av teknologien

Vi kan motta informasjon fra andre kilder som eksempelvis annonsenettverk, kunder, måleverktøy eller andre tredjeparter som hjelper oss eller dem med å forstå brukeraktivitet, dine preferanser eller generelt å forbedre tjenestene vi tilbyr.
En annonsør kan eksempelvis gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss slik at vi kan måle effekten på en annonse og gi deg mer relevant innhold.

På våre tjenester leveres det ofte innhold fra tredjeparter som samarbeidspartnere, annonsører og eksterne tjenestetilbydere. På samme måte som oss kan disse aktørene bruke teknologien for å registrere statistikk og atferdsdata, levere personalisert innhold og reklame, samt å levere tredjepartsfunksjoner som «deling» i sosiale medier.
Hvilke tredjeparter som er til stede på en gitt nettside varierer, og for en fullstendig og oppdatert oversikt anbefaler vi at du bruker verktøy som Ghostery eller TagExplorer. På nettsiden Tagopedia finner finner du også oversikt over de fleste tagene og leverandørenes personvernerklæringer.

8. Behandling av personopplysninger

Personopplysninger vil bli lagret i vår database, behandlet og publisert i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor.
Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet.

Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du også på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

9. Behandlingsansvarlig

Dine personopplysninger blir behandlet av Teleservice, som er behandlingsansvarlig, og våre IT-leverandører for det formål å levere tjenester og for å bedre tjenestene.

Vi engasjerer dessuten noen ganger andre firmaer for å bidra til vår utvikling, og vi kan i slike tilfeller gi disse firmaene de opplysninger de trenger for å utføre dette. Dine personopplysningene vil for øvrig ikke utleveres til andre uten at du har gitt ditt samtykke, eller vi er rettslig forpliktet til utlevering.
Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

10. Informasjonskapsler / Cookies

11. Informasjon på nettstedet

Vi påtar oss ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til, eksempelvis potensielle arbeidsgiveres/samarbeidspartneres nettsider.

12. Rettigheter

Opphavsrett, øvrige rettigheter og innhold på Teleservice sitt nettsted og tjenester tilhører Teleservice AS eller deres samarbeidspartnere, og er beskyttet av opphavsrettslige regler. Det innebærer blant annet rett til å stille betingelser for deltakelse, rett til å kreve vederlag fra publikum og det til å utnytte de økonomiske muligheter som produkter danner grunnlag for, herunder medierettigheter og rett til å inngå markedsavtaler.

Du plikter å respektere opphavsrett, andres rett til bilder og andres personvern når du bruker Teleservice sitt nettsted og tjenester. Du har ikke rett til å forsøke å omgå sikkerhetssystemer tilhørende tjenester levert av Teleservice.

Enhver kommersiell utnyttelse av slike rettigheter er forbudt uten forutgående skriftlig avtale med rettighetshaver. Dette gjelder både kopiering, videreformidling og salg av informasjon, bilder, grafiske elementer, programkoder og tekniske løsninger.

13. Medierettigheter, markedsavtaler og promotering av Teleservice sine produkter og tjenester

Teleservice innehar medierettighetene knyttet til alle tjenester, produkter og innhold på Teleservice.no og andre tjenester og produkter som blir publisert i fremtiden. Dette innebærer rett til å oppta, overføre eller videreformidle lyd, bilde, tekst ol via tv, radio, internett eller på annen måte.

14. Begrenset ansvar

Teleservice påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle tap, kostnader eller andre konsekvenser som kan oppstå ved bruk av Teleservice.no.
Vi kan ikke garantere at vårt nettsted til enhver tid er fri for virus og andre sikkerhetstrusler. Du er ansvarlig for å bruke og vedlikeholde antivirusprogramvare og andre beskyttelsestiltak, og å ta sikkerhetskopi av data på din enhet.
Teleservice er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap som du eller noen andre påføres i forbindelse med bruk av vårt nettsted, produkter og tjenester eller fordi produktet/tjenesten ikke kan benyttes som forutsatt.

15. Endring av Vilkår

Innholdet og tjenestene på nettstedet, samt generelle vilkår som beskrevet, vil løpende bli oppdatert ved behov og kan når som helst endres av Teleservice som eier nettstedet.

16. Kontaktinformasjon

Teleservice AS, org nr 957502849. Tjenesteyter, avtalemotpart og behandlingsansvarlig etter personopplysningsloven er Teleservice AS ved Ole Isaksen.

Postadresse: Stasjonsveien 10, 1580 Rygge
E-post: ole@teleservice.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Subscription Form (#4)
Salg, service og montering av radiokommunikasjon.
Åpningstider
Man-Fre: 8:00-16:00
Lør-Søn: Stengt
Finn oss
Teleservice A/S
Stasjonsveien 10
1580 Rygge
Copyright 2022 Teleservice AS. All rights reserved.
heartusercartcrossmenu